Сібас Тушка с/м
Сібас Тушка с/м
Сібас Тушка с/м
  • Сібас Тушка с/м
  • Сібас Тушка с/м
  • Сібас Тушка с/м

Сібас Тушка с/м

572 грн./

кг

Оптова ціна (від 2 кг):
523 грн./

кг

Є в наявності

Доставка

Нова пошта. Відправлення замовлення здійснюється протягом 3х днів, крім неділі, після повної оплати замовлення

Кур'єрська доставка. Доставка здійснюється службою таксі за рахунок замовника. При замовленні від 2500 грн доставка безкоштовна

Самовивіз. Ви можете отримати замовлення в одному з наших магазинів в Одесі

  • Опис:

Справжні гурмани високо цінують рибні страви й сам продукт, який має не тільки відмінні смакові якості, але і є корисним для здоров'я. 

Трохи більше про її особливості ви дізнаєтесь прямо зараз.

КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА РИБИ

Риба під назвою сібас (відома також, як сібас, морський вовк чи лаврак) не так широко відома, як, наприклад, форель чи їй подібні, але для справжнього гурмана переваги очевидні. Варто відзначити, що смачне м'ясо сибаса практично не має кісток. А запропонувати смачні страви із морського вовка і в наші дні можуть переважно ресторани.

Щодо популярності лаврака (риби сімейства моронових), то причина ще й у тому, що ця риба водиться не скрізь. В окремих ореолах проживання законодавчо обмежений його вилов, оскільки цей вид внесено до Червоної книги. І хоч різновидів дуже багато – близько 110 видів – проте лише на два різновиди ведеться промисел.

До деяких особливостей цієї риби можна відзначити:

  1. Досить низька калорійність, вуглеводів практично немає, але багато білка – це активно використовують дієтологи і всі, хто стежать за своєю фігурою;
  2. Містяться мононенасичені жири, які дозволяють наповнювати організм усіма необхідними мікроелементами та вітамінами;
  3. В одній порції риби (правильно приготовленої) міститься близько 40% добової норми вітаміну В12.
  4. Дуже цінують особливості лавраку дієтологи та педіатри, але для цього риба готується на пару або відварюється. Але все ж оцінити всі смакові якості сібаса можна у смаженому чи запеченому вигляді з овочевим гарніром.